-
rozbudowa audio w 147
Witam wziąłem się za rozbudowe audio w moim bolidzie , i tak jak narazie dociągnąłem sygnał do bagażnika oraz plus od aku , i teraz pytanie gdzie złapać w bagazniku pożądną mase ? do czego się przykręcić ? pytam bo nie chce zbyt dużo popsuć :) z góry dzięki za info
-
kolego w zaleznosci gdzie masz skrzynie czy tube, u siebie mam skrzynke Helixa z lewej strony i minus podpiety jest pod srube od tylnej lampy dostep banalny wystarczy odpiac na rzep zaslepke i wykrecic śrube potem wkrecic razem z kablem od masy;) wszystko dobrze dziala:)
-
myslalem tez nad haczykem przytwierdzonym do podłogi zeby tam to wkręcić bo nie ukrywam ze potrzebna mi jest solidna masa , myslisz ze sróba od lampy wystarczy do zmasowania 4x150rms + skrzynia basowa 3x110rms ??
-
bezproblemu w tamtym miejscu przy lampie masz mase do ramy samochodu. wrecz idealna.
btw widze, ze masz ladny osprzecik , a co oblsuguje to wszystko konkretny jakis wzmacniacz musi byc ;) skrzynke polecam podpiac w mostku
-
wzmacniacz RTO 4x150 w rmsie zasili głosniki w aucie a skrzynia to creative g750 z trzycewkowym głosnikiem basowym którą zasil zrobiony wzmacniacz na zamówienie 3x 110rmsu kazda cewka dostanie jeden kanał tak ze powinno to grac solidnie
-
widze, calkiem ciekawa customowa przerobke;) ciekaw jestem jak to pogra .:) bedziesz moze na zlocie w BIŁGORAJU?
-
mysle ze tak bo mam bardzo blisko :) jak tylko czas pozwoli mi na to to napewno się zjawie