-
problem z jtd pomocy
moja alfa po dzwonie juz gotowa :) tylko problem mam z silnikiem mianowicie nie chce odpalic
mechanik powiedziaĆ ze paliwo przechodzi przez pompe ale nie pojawia sie na listwie co to moze byc mieliscie juz cos takiego jak cos wiecie to piszcie bo on juz walczy od tygodnia i nic nie zrobil
-
Alfa ma FPS czyli odciecie paliwa w przypadku dzwonu, zeby to odblokowac trzeba wcisnac przycisk zeby go odbezpieczyc, moze to tu tkwi problem.
-
nie no to juz wcisnolem tak ze to raczej nie to;/
-
Stawiam w pierwszej kolejnosci na dwie rzeczy czujnik polozenia walu i pompa wysokiego cisnienia,skoro piszesz ze nie ma paliwa na listwie to trzeba zajrzec do pompy, na kompie pokaze Ci cisnienie jak masz taki dostep.
-
ani to ani to wyszlo na to ze padl jakis czujnik w pompie znaczy sie albo na kablach cos nie tak albo ten czujnik ale cholera wie dklaczego
-
czujnik cisnienia paliwa, tak pokazuje pewnie, sa na nim male o-ringi, jeden z rozcieciem a drugi pelny, ale najpierw obejrzyj dobrze kostki od instalacji.
-
no wlasnie bo przeciez ja mialem wszystkie graty przezucane do nowej budy i mozliwe ze cos z kablami ale dzisiaj odcholowalem ja do dobrego goscia i on sobie juz z tym poradzi