-
Wzmacniacz Axton
hej,
Interesuje mnie wzmacniacz tej firmy Axton do 156 żeby napedził 4 głosniki. Mam 2 lata temu zrobiony przez siebie system audio w Lancii własnie na wzmacniaczu Axtona i gra to bardzo dobrze, nic nie szumi, dzwiek jest czysty, ładnie brzmi, przez co mam jakis sentyment do tego wzmacniacza.
ogólnie jest to mało znan firma w dziedzinie car-audio, nawet tu na forum chyba nikt o nich nie pisał.
Najważniejsze, że nie jest to chiński wzmachol z allegro jakich tam pełno:) produkcja - Szwajcaria:)
szukam kogos, kto ma taki wzmachol u siebie lub zakładał juz taki 4-kanałowy.
-
ja mam 4 kanałówke nie axton ale też coś z lepszej półki, zamontowałem w tylnej półce (sedan), jeżeli grał w lanci to w alfie też to zagra
-
Zastanawiam sie nad modelami; C-502 i C-608 lub ewentualnie C-609
-
Ja miałem wzmacniacz Axtona A2180 no i faktycznie grał całkiem dobrze, ale jak jakbyś zobaczył co jest w środku to byś się zdziwił(negatywnie). Ogólnie to jednak proponowałbym coś innego. Ile chcesz przeznaczyć na wzmacniacz, może coś doradzimy?:)
Pozdrawiam
-
Bo to jakis wynalazek miałes:) hihih te nowe to już nie to co te stare sprawdzone. Fak mocy może nie mają ogromnej, ale cena w stosunku do jakosci przewyższa wszystkie nowe produkowane w krajach wschodniej azji:) Kupieł już używanego c-502, bo podobnego miałem w lanci, tylko, że 2 kanały. Dwa lata jest już używany, prawie codziennie i zero awarii, a i najważniejsze co mnie interesuje to jakosc dzwieku, na tym wzmaku miałem ładny, czysty dzwiek. Jak już napisałem nie zależy mi na bum,bum,bum. Bo to ma grac ładnie , a nie harczec, tak jak co niektórym w stuningowanych brykach:)
Jak dojdzie do mnie to zrobie foto, w sumie moge nawet zrobic foto tego co mam w lancii, ale to jest ta sama seriia (stara sprawdzona, produkowana w niemczech).