-
Koła Alufelgi
Siemka, nie wiedziałem gdzie to napisać wiec wkleję się pod ten temat myślę ze nie będziecie mi mieć za złe ;P . Posiadam Alufelgi 17stki do mojej Bellki i chciałbym je pomalować czy coś na Czarno mam Srebrne Auto fajnie będzie wyglądało może wiecie jak to zrobić czy ceny tego wiem ze się pytałem gdzieś w wakacje to mi powiedzieli aż 600 zł . myślę ze to chyba za dużo dało by to rade jakoś samemu zrobić?? proszę o odpowiedź z góry dziękuje .
Pozdrawiam KND.
-
Chyba lepiej pasowałby do tego dział tuning i był kiedyś taki temat. Jeśli oddasz do lakiernika to mniej więcej tyle to może kosztować. Można to oczywiście zrobić taniej we własnym zakresie. Przydałoby się zdjęcie felg by ocenić czy jest sens malować je na czarno.
Tak przy okazji: http://www.forum.alfaholicy.org/pols..._zapisy-8.html
-
Mnie piaskowanie i malowanie proszkowe 4 sztuk felg 17 kosztowało 300zł
-
no Właśnie i nie wiem Co mam teraz Robić mi powiedzieli troszkę więcej :/
-
Szukaj dalej , napewno jakis zaklad znajdziesz.
-
W wawie w www.renowacjafelg.pl 100pln za szt więc u Ciebie trochę sporo chyba że bardzo uszkodzone albo cena może z prostowaniem
-
właśnie nie to są nowe felgi po 1 sezonie letnim szukam dalej nie będę dawał 600 zł dzięki za uwagi do wawy mam 100 km nie kalkuluje się :p
-
Jezeli felgi nie sa zniszczone i nie maja poscieranych rantow (od kraweznikow najczesciej), to to nie jest zadna filozofia. Tzw. znajomy znajomego zrobil mi czarny metalic na czterech 16" za 220zl. 600zl to duza przesada :pp