-
[164] Tarcze hamulcowe
Musze zmienić tarcze hamulcowe i tu pojawia sie moje pytanie jakie polecacie chodzi mi tylko o opinie na temat używanych przez was tarcz. Jak ktoś ma zamontowane i jeździ to niech napisze jak sie sprawują , zależy mi na tarczach które sprawdza sie w trochę bardziej dynamicznej jeździe.
Gdyby ktos był zainteresowany to podaje ceny tarcz firmy Tarox
G88 1240
SJ 1240
ZERO 1142
F2000 1289
Ceny dotycza kompletu tarcz na os przednia o grubosci 26mm.
-
Moglby ktos napisac opinnie o tarczach Zimmermann i ATE bo szukajac po róznego rodzaju stronach zaczynam sie gubic jedni je polecaja a drudzy mówia że szybko pekaja lub sie krzywia. jakie wy macie doswiadczenia z takimi tarczami??
-
Poczytaj w tych tematach
KLIK 1
KLIK 2
KLIK 3
-
Jeszcze jedno pytanie kto w swojej alfie ma wentylowane tylne tarcze. Bo jak dzwonie do sklepów to wszyscy sa zdziwieni i pisza żę w katalogach nie maja takich tarcz, że powinny byc zwykłe gładkie.
-
Według katalogów podają wszędzie że z tyłu są tarcze zwykłe, a z przodu są wentylowane
-
Katalogi mówia jedno a ja wiem co mam i własnie tu pojawia sie mój problem bo nikt nie moze dla mnie znleźc tych tylnych wentylowanych tarcz.
-
Zmierz wymiar i dobieraj...
-
Ja w swojej Q4, jak najbardziej mam z tylu tarcze wentylowane!
-
W takim razie zwracam sie do posiadaczy Q4 o to by podali mi marke i oznaczenie tylnych tarcz.
Ma ktos może dostep do jakis dokładnych katalogów tarcz hamulcowych bo ja nie moge ich nigdzie znaleźc.
-
Jak możecie to podajcie namiary na jakis dobry sklep z czesciami do alfy bo nigdzie takich tarcz znaleźc nie moge i troche mnie to irytuje.
Tarcze znaleźione Cena to 350zł/sztuke a oto adres sklepu autosklep24.pl