Witam chciałbym się dowiedzieć gdzie znajdują się złącza kabli od kurtyn powietrznych?
I przy okazji co oznacza ta naklejka?
Załącznik 20819
Printable View
Witam chciałbym się dowiedzieć gdzie znajdują się złącza kabli od kurtyn powietrznych?
I przy okazji co oznacza ta naklejka?
Załącznik 20819
złącza o kurtyn masz z tyłu w bagażniku.
w miejscu gdzie masz dotęp do tylnych świateł, tapicerowana klapka na "rzepie".
Informacja, że musisz odłączyć akumulator przed jakimikolwiek kombinacjami z airbagami.
Pozdrawiam
wedlug mnie to tlumaczenie z naklejki nie oznacza to co napisal kolega wyzej, owszem to co mowisz sie zgadza ze lepiej aku odlaczyc przy grzebaniu w kablach a juz koniecznie nie miec na zaplonie (grozi wybuchem!) w tlumaczeniu wynika, ze nalezy przejzec ksiazeczke uzytkownika dzial " wymiana generatora gazu" od airbagu. mysle ze to ksiazeczka serwisowa jak juz a nie taka ktora dysponujemy w chwili kupna;) pzdr
racja.. no ale tam wczytasz to samo :D ;)
Naklejka informuje o zalecanej dacie wymiany generatora gazu kurtyny ! :)
zwykle 10 lat od daty produkcji
Na naklejce jest zaznaczone 10.2010 czyli mam rozumieć że zostało to zrobione bo samochód mam od niedawna więc ja tego nie robiłem w serwisie.
Załącznik 20824
nie koniecznie . autko pewnie z 2000roku tak ? z taką nalepką już wychodzi z salonu , ona ma przypominać
Tak z 2000 roku ale coś mi się wydaje że ta naklejka jest za świeża nie wygląda na taką z przed 10 lat :D
Jest umieszczona z dołu drzwi kierowcy.
w 156 też miałem w drzwiach kierowcy i też wyglądała dobrze pomimo 13 lat