Witam ma ktoś lub wie gdzie znaleść elearn dla 159
Printable View
Witam ma ktoś lub wie gdzie znaleść elearn dla 159
ech... np.w linku poniżej.
http://www.forum.alfaholicy.org/zrob...szych_alf.html
Dzieki znalazłem juz
prymie, uprzedziłeś mnie... Normalnie nóż mi się w kieszeni otwiera jak czytam po raz setny post z prośbą o eLearn'a!
Ja rozumiem, że są nowi użytkownicy i że może wszystkiego nie ogarniają, ale funkcja SZUKAJ jest standardowa na wszystkich forach!!!
Dlaczego kolega Lcs w temacie o ciężko działających klamkach potrafi to sobie znaleźć mając 6 postów na koncie, a inni (z wiekszą ilością) sobie nie radzą?! Ech...
wpisałem lecz niestety tego nie znalazło szukałem w googlach i tam znalazłem program jestem nowy i nie mam wszystkiego w małym paluszku jak niektórzy
Nie pisałem swojego posta, nie sprawdzając co jest zwracane przez wyszukiwarkę - w wynikach na wyraz "elearn" jest kilka linków do eLearna (m.in. na Alfa Pomorze itd.) dlatego mocno mnie poirytowało kolejne pytanie o to samo.
Jednak niech moja reakcja Cie nie zrazi do korzystania z forum - witamy nowego usera! Mówią, "że co się źle zaczyna, to się dobrze kończy";)
tak znalazlo mi lecz nie wiedzialem że trzeba kliknąć na katalog myślałem że znajde linka wiec uciekłem na google a po zatym czycos sie stało ze kolega odpisał prosiłem pare dni temu o wykres parametrow z fiatecuscan i nikt nie odpisał choć napewno nie jeden forumowicz ma takie chodziło mi tylko o porównanie oczywiśćie wysłałem swoje lecz bez odzewu pozdrawiam
Nie widzę powodu, żeby bić pianę. Kolega dostał link i jest ok. Co do żalu o brak wykresu... Hmm... Ja takowego nie posiadam. Jeśli podpinam lapa, to sprawdzam na bieżąco parametry i tyle. W elearn jest opisany test, trza go przeprowadzić i będzie wiadomo czy jest ok.