-
Użytkownicy-Skierniewice
Widzę że coraz więcej Alfa Romeo jeździ po Skierniewicach tak więc z czystej ciekawości chciałbym się dowiedzieć ilu użytkowników Alf z Skierniewic jest na forum.Wpisujcie się.Z okolic też mile widziani.Wiem jedno że prócz mnie jest jeszcze mój brat który ma 166.
-
Ja co prawda jestem z Wawy, ale często w sezonie bywam w ES. Moje i brata Alfunie tam zimują:) W ogóle Skierniewice to fajne miasto, możnaby tam kiedyś zrobić jakiś zlot:)
-
Kiedys w Arkadii kolo Nieborowa byl zlot GTV i w miescie tez mieli swoj przejazd
-
witam, witam
miło mi poznać alfistów w rodzimych skierniewicach.
Alfke 166 chyba widzialem w skce. Ja obecnie mam alfe 156 SW fl (srebrna)
jakby coś to mam rejestrację rozpoznawczą z plastikiem fan klubu
p.s. remontujecie belle sami czy macie godnego polecenia mechanika w Skce?
Pozdrawiam
-
Jako że z Łowicza będę chyba pierwszy na forum , więc podepnę się pod Sk-ce. W końcu to tylko 25 km. pzdr
-
Super, to sie robi już coraz więcej regionalnych alfistów :)
-
Milo ze sie ktos odedzwal.Nie wiem ale ostatnio z daleka widzialem w Skierniewicach Giuliette.Zreszta tak jak juz wspomnialem ostanio bardzo duzo Alf jezdzi po skierkach.Sam osobiscie chyba z 10 naliczylem.Nawet kiedys pod Tesco staly 3 156 i jedna 159 Q4.Poza tym widzialem GTV,GT no i standard to 156,147,166,159.Co do mechanikow to ja zazwyczaj naprawialem u Lewandowskiego na Sklodowskiej ale ostatnio jak w swojej Belli musialem zrobic rozrusznik to robil mi go Tomek Seliga w Lesznowoli.Jestem bardzo zadowolony z jego uslugi.Na Lewandowskiego tez nie narzekalem.Zawsze robil mi moje auta.Szkoda ze tak malo uzytkownikow Alf z naszych okolic zaglada na forum no chyba ze sie nie chca ujawniac
-
Mourning, jaki masz kolor Belli? Może kiedyć Ci machnę na drodze :)
-
1 załącznik(i)
Wiesz co taki kolor hahah
-
Hmm super, ale jakoś nie kojarze żebym Cię gdzieś na ulicy :) muszę się jeszcze bardziej rozglądać :)
Pzodr,