Napisał
Mamed
Witam :) Na początku chciałbym przeprosić wszystkich adminów, moderatorów jak i całą resztę jakże szanowanej społeczności alfaholików za to, ze prawdopodobnie nie je pierwszy tworzę taki temat. Nie jestem jeszcze obyty z forum, na swoj amatorski sposób próbowałem przeszukać strone w celu informacji 156 i co nie co znalazłem, ale chciałbym sie upewnić i dostać dobitne odpowiedzi :) Po pierwsze jak można wywnioskować z tytulu tematu mam zamiar kupic alfę model 156, jest mi obojetne czy będzie to sw czy sedan :) Wyczytałem oczywiście, że lepiej zakupić model z jednostką jtd choc i na to nie ma reguly, natomiast sam z siebie wolałbym diesla :) na razie jeżdżę dreswagenem widocznym na awatarze ( te de łi ) i czas najwyższy przesiąść sie na cos pięknego a nie tylko jeżdżącego.. :cool: Zdaje sobie sprawę że zawieszenie nie jest trwałe, ale jak sie dba to sie ma :) tylko moim problemem sa fundusze ktore moge przeznaczyć na alfe.. Są to pieniądze rzędu 11 tys.. Zdaje sobie z tego, że nie jest to zbyt pokaźna suma, ale tutaj sie nasuwa moje pytanie, czy jest szansa kupic w miare zadbaną alfe z dieslem do 11 tys ? Jeżeli chodzi o wyposażenie to wiadomo, najlepiej jakby było jak największe, ale specjalnych wytycznych niema. Rocznik tez nie podlega większej dyskusji, jest mi obojętny.