5 załącznik(i)
Kilka problemów,kostka z kablami,bezpiecznik,skrzypienie.
No więc od początku piszę w jednym temacie aby nie zaśmiecać forum.No więc dziś podczas jazdy usłyszałem skrzypienie tj.zardzewiałych zawiasów myślałem że to np tapicerka po nagrzaniu od słońca ociera o szybę ale nie podniosłem maskę po huśtałem lewą stronę bo z tej strony dobiegał dźwięk no i odgłos dochodzi z górnej części amortyzatora,zdjęcie 1 co z tym zrobić jak tu uciszyć?dodam że jest to głośne i uciążliwe,być może to przez wilgoć ponieważ ostatnio padało itp.Ale to nie wszystko przy okazji zauważyłem kostkę do której dochodzi kilka kabli widać że jest urwana od czegoś,ktoś może pomóc od czego ona jest i gdzie powinna być przymocowana?szukając miejsca przymocowania natrafiłem na bezpiecznik zaplątany w kable pod puszką dych większych bezpieczników zdjęcie drugie dodam że jest spalony a w aucie wszystko działa świeci tylko kontrolka abs i poduszek ale to już jest zdiagnozowane komp pokazał uszkodzony czujnik w lewym kole.Proszę bardzo o odpowiedzi i jak poradzić sobie z tym skrzypieniem..Załącznik 21827Załącznik 21828Załącznik 21829Załącznik 21830Załącznik 21831