Chlopaki jak wyjac kanapke z tylu? robi mi sie tam mokra plama jakby zbierala sie wilgoc chce to szybko obaDAC, a nie wiem jak sie zabrac za jej wyjecie:(:(:(:(:(
Printable View
Chlopaki jak wyjac kanapke z tylu? robi mi sie tam mokra plama jakby zbierala sie wilgoc chce to szybko obaDAC, a nie wiem jak sie zabrac za jej wyjecie:(:(:(:(:(
Jeśli dobrze pamiętam to w dolnej części oparcia są śuby, które trzeba odkręcić, a potem mocne pociągnięcia do góry i po sprawie.
MAJESTICAR156,
siedzisko jest przymocowane dwiema srubami przy nogach
zdjelem wlasnie kanapy musze wyprac tapicerke bo to resztka nie dokreconego rozlanego plynu chlodzacego OMG
Jeśli chcesz się przebić do bagażnika to nie koniecznie musisz zdejmować oparcie. Wystarczy, że odkręcisz siedzisko i da radę bez problemu przeciągnąć przewód od anteny. Siedzisko trzymają 2 śruby na dole. Odkręcasz je i wyciągasz siedzisko.
One nie przeszkadzają bo nie łączą oparcia z siedziskiem. One tylko trzymają oparcie.
no to jak wyjąć siedzisko kanapy już wiem i to zrobiłem ale jak oparcie w sedanie. Dwie śruby są pod siedzeniem ale co dalej??