Mam pytanie ile w waszych miastach biorą za polerowanie całego auta. Słyszałem że za czarne biorą więcej. Może ktoś oddawał 145 do polerowania?
Printable View
Mam pytanie ile w waszych miastach biorą za polerowanie całego auta. Słyszałem że za czarne biorą więcej. Może ktoś oddawał 145 do polerowania?
przy odrobinie chęci łądnej pogodzie i wolnym sobotnim popołudniu mozesz sam cuda zdziałać
Jakieś 30zł nie więcej :) Pożyczasz polerkę (lub ręcznie szmatką), idziesz do sklepu po np pastę lekko ścierną tempo i parę godzin jak to wyżej kolega napisał
tylko szmatą niezrobisz tak jak maszyną, a maszyna jak nie masz pojecia jak to możesz troche szkód narobić, i profesjonalnie to raczej Tempo sie nierobi. Mi gość powiedział za polerowanie 100 PLN zaprowadzam w nastepnym miesiącu zobaczymy jak wyjdzie. Pozdro
Mój kuzyn jest lakiernikiem i ma też ten cały sprzęt do polerki. Bierze 100zł ale na samochodzie nie ma żadnych maz jak to czasami po manualnej polerce :P I efekt jest dużo trwalszy bo tym "wirnikiem" robi dużo więcej obrotów niż człowiek ręką przez co bardziej wciera pastę itd itd.. :D
Ale można przypalić lakier jeśli ktoś nie potrafi się tym czymś obsługiwać :)
Polerka to nie tylko mleczko. Jest mleczko ścierające, wygładzające i wykańczające usuwające hologramy. Ja taki zabieg robiłem u siebie ale dałem to do znajomego lakiernika i robiliśmy razem. Efekt super, przed tym oczywiście mycie auta i usuwanie całego syfu za pomocą glinki. Koszt nie całe 200zł i zostanie jeszcze na 3-4 razy :)
---------- Post added at 21:05 ---------- Previous post was at 21:00 ----------
Wosk ręczny trzeba umieć kłaść, najlepiej nie taki z Tesco. ;) Polecam mleczko do konserwacji nadwozia Sonax
kosmetyki sonaxa niezłe efekty dają przy samodzielnej zabawie
Ja Sonaxa chwalę właśnie za efekty, łatwość nanoszenia, ścierania, nie zostawia syfu na aucie. Testowałem wiele i zostałem przy Sonaxie. Dobra cena do jakości. Testowałem też różne płyny do spryskiwaczy i Sonaxa również jest bardzo dobry, świetnie myje, syf, owady z szyby i pachnie fajnie.
no mleczko sonaxa jest super, prosto sie nanosi i łatwo ściera a błysk pierwsza klasa..
Ja w tym roku bede stosował Nigrina (czy jakos tak) dostałem małą paczuszke od chemii do konserwacji podwozia, po pasty polerskie:)