-
Czarne lampy z tyłu
Witam
Widziałem ostatnio 156-stke z czarnymi tylnymi lampami. Niestety nie zrobiłem zdjęcia ale wyglądało to bardzo ciekawie. Na allegro nie ma niestety takich lamp, więc pewnie to były samoróbki. Czy ktoś robił już coś takiego? Może jakieś podpowiedzi jak to ewentualnie dobrze zrobić.
-
ja kiedys tylne lampy przyciemnialem akrylowym lakierem w sprayu do lamp.Jest pare kolorów.Na allegroszu jest troche tego. i z tego co wiem to jest jeszcze jakas folia ale z tym moze byc problem zeby sie pecherzyki powietrza nie porobily przy nakladaniu foli na lampe
-
Kolega Wiwix ma takie u siebie, sprowadzał bodajże z Irlandii.
-
Kolego klepus166 a powiedz mi będą po takim sprayu ładnie błyszczące, jak u ciebie to wyglądało?
-
ja bym nie malował. Słabiej swieca i wcale nie wyglądają atrakcyjnie. Oryginały wyglądają najpiękniej.
-
Czytalem na naszym forum ze sa takie oryginalnie robione ale nie widzialem ich w sprzedazy a takze mi sie strasznie podobaja i pasowaly by do mojego nowego image :D
-
http://www.alfatech.com.my/pro_intext/alfa156.html
W połowie stronki są tylne noviteca, sam bym kupił za rozsądne pieniądze.
-
No te ciemne są naprawdę zajebiste, sam chce sobie takie kupić, ale niestety ciężko o nie :| jak dla mnie nr jeden ! jeżeli nie te to tylko oryginalne nie żadne lexusy z Allegro :|
-
Dziękuje wszystkim za opinie. Jak coś wymyślę, lub znajde lampy w rozsądnej cenie to dam znać.
-
no jak byś znalazł gdzieś lampy Noviteca daj znać :D chętnie założę takie do swojej Belli :)