-
Tungsram Mega Light 90%
witam
czy ktoś z Was użytkuje żarówki na światłach mijania H7 w AR 156 Tungsram Mega Light 90%??
miałem kiedyś Osram Night Breaker i powiem szczerze że szybko mi padały
chciałbym teraz kupić coś na wiosnę i zastanawiają mnie ww. żaróweczki
cena jest w miarę spoko i nie wiem jak z różnicą w świeceniu w stosunku do innych
proszę o opinie i uwagi
pozdrawiam
-
Ja mam takie żarówki od 9 miesięcy i jestem zadowolony. W porównaniu do zwykłych żarówek świecą dużo lepiej, dają bielsze światło, Osramów nie miałem, więc nie mam porównania.
-
Tungsram zbierają dobre opinie zwłaszcza w odniesieniu do kryterium cena/jakość. Ja od kilku miesięcy jeżdżę na Osram Night Breaker i na razie nie padły, wcześniej jeździłem na osram longlife i nie świeciły tak dobrze jak e obecne.
-
Mam założone te Tungsramy, o które pytasz w dwóch autach. Złego słowa o nich powiedzieć nie mogę. Ładnie świecą, dają jasne światło, nie przepalają się. W 155-ce komplet tych żarówek jeździ już grubo ponad rok. Nie mam porównania z innymi żarówkami typu hiper, super +100%, ale te mogę stanowczo polecić. Pozdrawiam.
-
A jak wygląda jazda na mokrym ?? Bo z tym bywa różnie
-
Daja rade i w deszczu, mam je od lutego mniej wiecej i jest ok. choc powiem szczerze ze myslałem ze bedzie jasniejsze swiatlo, mam na h4 w astrze classic i ta "niebieska" czesc baniki jest wieksza niz w h7 i ladniej swieci. niemniej mysle ze na swieta zrobie niuni prezent na dlugie tez ja zakupie :]
aha, dodam ze wiele zalerzy tez od samego reflktora, ja na widok mam oryginalne i sa już lekko przybrudzone odbłysniki i z samego klosza też troche złazi plastik co wyraznie widac w nocy na nieoswietlonym fragmecie, lewy daje łdaniejsza smuge swiatła niz prawy, polecali mi zeby wymienic lampy na "deopo" ale dałem spokuj
-