wczoraj do mnie przyjechała:) grafitowa 3.0 V6...jak Wam się podoba?? Prowadzi się niesamowicie, brzmi wspaniale...do zobaczenia na drodze:)
Printable View
wczoraj do mnie przyjechała:) grafitowa 3.0 V6...jak Wam się podoba?? Prowadzi się niesamowicie, brzmi wspaniale...do zobaczenia na drodze:)
Naprawdę Kozak tylko ten zderzak
Nieźle na glebie leży, klatka, do jazdy po torze?
Wygląda ciekawie :)
Podmienić wypadało by przedni zderzak na oryginał, ale nie o wygląd w tym przypadku chodzi :).
Jakaś bliższa specyfikacja?
Zawieszenie? silnik tam jest seryjny?
silnik seryjny, zawieszenie gwintowane, zmieniony stabilizator i drążki, klatka, kubełki, kierownica OMP, hamulce wzmocnione i wywalony abs, wydech seria, wymieniony tylko koncowy tłumik. felgi 16', 225/45 semi slick i wywalone wszystko co się da:) autko do jazdy normalnej, ale mam zamiar czasem pojezdzic w róznych imprezach albo na torze
Bedziesz coś robił z zderzakiem bo do tej wersji kupic orginalny zderzak to nielada wyczyn
mam oryginalny zderzak tylko w czarnym kolorze, w sumie mam całą americe na części do tej grafitowej. więc wygląd jakoś się poprawi, chociaż mi tu bardziej chodzi o to jak to auto jeździ a nie jak wyglada
nowy zderzak do americi bez dokladek jest od 2 lat na allegro;)
Przedni euro zderzak spoko, przydało by się machnąc jakimś lakierem. Rozumiem, że siłą rzeczy tylni ciężki zdeżak z americ'i wylatuje. I skąd to auto? Coś mi podpowiada że od Rona S.? :)
tak dokładnie;) od Rona S:) bardzo sympatyczny człowiek.a alfa zostaje tak jak jest, bo nawet ten biały zderzak mi pasuje;) może kiedyś go podmaluje, na razie chce się nacieszyć samochodem.
a co Ci podpowiada że to auto jest od Rona??;)