witam
widzialem te zderzaki, ale o wiele drozsze. czy ktos kupowal od tej firmy ?
http://allegro.pl/alfa-romeo-156-zde...525716758.html
Printable View
witam
widzialem te zderzaki, ale o wiele drozsze. czy ktos kupowal od tej firmy ?
http://allegro.pl/alfa-romeo-156-zde...525716758.html
hej ja mam przy swojej 156 takie, co prawda nie kupowalam tego sobiscie ale mozesz zapytac kolegi michal87tg gdzie i za ile to kupil, duzo sie tym interesowal wiec moze cos podpowie:D
a swoj gdzie kupowales? i jak to sie sprawdza? ciezko dopasowac czy ok? i domyslam sie, ze trzeba kupic grill ze 147 FL
ja tego nie kupowalam, taka slicznotke nabylam od kolegi z forum, mysle ze on udzieli Ci wskazowek co i jak. jesli chodzi o funkcjonalnosc to wiesz:D raczej to nie na nasze drogi ale za to wyglada swietnie, licz sie z tym ze alfa zrobiona na cadamuro design wywiera barrrdzo duzo kontrowersji, jedni sa zwolennikami takiego wygladu inni beda krytykowac... ale auto jest dla Ciebie nie dla innych:D wedlug mnie wyglada swietne, co prawda musialam nauczyc sie jezdzic i niestety zachaczylam przodem, ale to kwestia wprawy, ja mam dodatkowo jezdze sprezyny eibach -30mm, ogolnie ja jestem w niej zakochana, podoba mi , jest nie banalna i nie jest to wedlug mnie jakis wsiowy tjuning. kolega to michal87tg pisz do niego.
ok. dzieki za info ;)
alez proszęęę bardzo:D jak juz cos zrobisz to wstaw jakies foto co i jak:D
musze sie zastanowic czy wogole bede go montowal. troche nie pomyslalem, ze moze byc nizszy niz oryginalny...to moze mi przeszkadzac ;)
a to napewno bedzie niziutko, ja w najnizszym miejsscu mam 8cm do ziemi czyli progi zwalniajace niskie krawezniki w wolnym tempie sa do przejechania, trzeba myslec jak jechac zeby sie gdzies nie wpierdzielic:D cos za cos, wyglad za funkjonalnosc:d
Witam taki zderzak mial moj ojciec jesli chodzi o dopasowanie lakiernik troszke sie nameczyl musial gdzie niegdzie na krawedziach docinac dopasowac i przedewszystkim usztywnic z tego co mi wiadomo uzyl dosc sporej ilosci waty szklanej czy jak to sie tam nazywa ogolnie efekt bardzo fajny jak dolozysz do tego fajne progi i dokladki do tylnego zderzaka wtedy jest super efekt i tak jak kolega pisal pod kraweznik nie radze podjezdzac bo odrazu bedzie krach i po lakierze i zderzaku pozdrawiam
dzieki za odpowiedzi. juz mnie wyleczyliscie z tego zderzaka :P