no i zarobilem padl mi komputer głowny w alfie 19 jtd masakra zastanawqiam sie czy naprawiac czy wymieniac caly??
Printable View
no i zarobilem padl mi komputer głowny w alfie 19 jtd masakra zastanawqiam sie czy naprawiac czy wymieniac caly??
Co sie dokladnie stalo? mozesz to jakos przrystepnie przedstawic?
no wiec tak moja alfa miala wypadek no byla rozbita sporo niepowiem ale nie dostala w silnik ani w elektronike po zlozeniu wszystkiego do kupy zalalismy paliwo a tu nic
odcholowalem do goscia ktory sprawdzil wszystko pod komputerem ni i niby wejscia do kompa dzialaja ale wyjscia nie dzialaja na pompe na wtryski i gdzies tam w pare miejsc niby kable stestowal i wszystkie byly oka tak wiec nie pozostaje mi mnic inego ja kupic komputer z immo
No to rzeczywiscie lipa, spotkalem sie kiedys z problemem centralki ale innym, nie dalo sie wogole polaczyc centralki do kompa i okazalo sie ze kabelek od instalacji odpowiadajacy za przesylanie danych gdzies ma przerwe w obwodzie, po zdublowniu kabla podlaczylismy sie i byla padnieta pompa wys. cisnienia w jtd 115 KM, potem wymiana pompy i sie ja udalo uruchomic. Ale byl w tej 147 straszny kociol w kablach jak przyjechala. Sprobuj moze znalezc kogos kto moglby Ci pozyczyc kompa na chwile i sie wyjasni.
no wlanie nie mam namiarow ani zadnego znajomego na z 1.9 qmpel mial ale sprzedal bo mu sie sypala a reszta jezdzi benzynowymi ;> tak ze zeby sprawdzic musze kompa kupic wlasnie dziaj zamowilem kompa z immo i kluczykiem za 40ozł zobaczymy co bedzie
twoj post na temat opon zimowych.Cytat:
Napisał CIAMILL156
Nie odbierze tego jako zlosliwosci ani ataku na twoja osobe, ale ta wypowiedz mnie przerazila.
I miala swoje podstawy jak widze.
:O Ale tanio. Mi za dorobienia kluczyka z immo 300 zl powiedzieli.Cytat:
Napisał CIAMILL156
Wie ktos moze gdize mozna w krakowie tanio takowy kluczyk dorobic??