-
Katalizator
Panowie jaki katalizator podejdzie do 164 2.0 V6 TB, Nagórski z ASO mówił, że są jakieś katalizatory uniwersalne i że takowy można by zamontować.
Czy przepływomierz ma jakąś śróbkę do regulacji, pytam ponieważ mam ją przykręconą i po założeniu katalizatora mam ją wykręcić z powrotem ? Zapomniałem o to dopytać jak u niego byłem...
Pomoże ktoś?
-
jest srubka w przeplywce:) co do kata 2w2 na srednice 48 potrzebujesz:)
-
A masz może takowy u siebie ?
---------- Post added at 16:55 ---------- Previous post was at 16:49 ----------
Bo na Allegro tego mnustwo ale jakoś nie bardzo jestem w temacie i nie wiem który by podszedł...:(
---------- Post added at 16:58 ---------- Previous post was at 16:55 ----------
A z tą śrubką to jak jest, mogę ją sobie sam wykręcić czy trzeba podłączyć później do kompa ? Czy np jak wykręce za mocno, za słabo będzie coś źle pracować ?
-
-
Ups sorry, to podrzuć coś na PW - ok ?
-
Amigas to jak z tym katem ?
-
jutro na spokojnie ok? mam straszny mlyn
-
-
Panowie a jak jest z tym przepływomierzem i jego regulacją tzn tą "śrubka" - czy po założeniu katalizatora wkręcić/wykręcić ją na maxa? Ktoś podpowie bo katalizator już w drodze do mnie, myślę że jutro powinienem mieć. I gdzie ta śrubka się znajduję bo nawet jeszcze nie podglądałem.
-
podepne się pod ten temat...
chcę wywalić katalizator i wtawić jakiś tłumik albo co .... pytanie czy nie będzie wtedy za glośno ? mówię o TSie 2.0 8v.... ?? jakieś doświadczenia w tym temacie ??