Dzisiaj mi wypadł niespodziewanie ten element nie wiem gdzie go z powrotem "podłączyć" ?? Ani za co on odpowiada.Załącznik 23689
Z gory dzieki za pomoc
Printable View
Dzisiaj mi wypadł niespodziewanie ten element nie wiem gdzie go z powrotem "podłączyć" ?? Ani za co on odpowiada.Załącznik 23689
Z gory dzieki za pomoc
czujnik światła stopu
wpięty jest w taki uchwyt nad pedałem hamulca powinienes zobaczyc dziure w metalowym uchwycie i tam go włóż spowrotem:)
Ok dzieki za pomoc ;)
Ostatnio jak odpowietrzałem układ hamulcowy przez przypadek zahaczyłem ten czujnik (nieświadomie) i jakoś tak sie obrócił że miałem ciągle włączone światła stopu (o czym tez nie widziałem). Popaliło mi światła stopu i dopiero po tym doszedłem że cos nie tak z czujnikiem. Wkręciłem go odpowiednio w otwór i obwiązałem drutem żeby mi sam nie wypad.
Mnie całkiem niedawno wypadł uchwyt do otwierania maski... godzinę główkowałem jak i gdzie go upchnąć. Tam gdzie teoretycznie powinen być, nie mieścił się, tam gdzie się mieścił to po chwili wypadał... W takich chwilach człowiek jest taki malutki wobec pomysłowości konstruktorów AR.