-
Dedykowane tłumiki Ulter
Ulter wprowadza promocje na tłumiki, do 24 kwietnia można kupić pomniejszone o wartość Vat, kontaktowałem się z nimi czy istnieje możliwość negocjacji ceny przy zakupie zbiorowym i się zgodzili, można by pomyśleć o tym ceny są nawet fajne 156 do jtd kosztuje np 495zł
-
ja jestem chętny ;) jeśli mojego Bosala sprzedam chce właśnie Ultera z ładną końcówką albo coś z nierdzewki..
-
-
Te promocyjne ceny Ulterów na ich stronie są już prawie od roku. A i w między czasie co poniektóre do 147 były w bardziej promocyjnych cenach.
-
no wiadomo - hasło promocja niektórych kręci
-
tez to zauważyłem ;/
ciekawe jak to jest ?
-
Ja kupowałem swojego do 156 w zeszlym sezonie po 430zł(z przesyłka)czyli jeszcze niżej niż to na stronie. Na allegro firma KADEX ma w tej cenie. Ja brałem od producenta bezpośrenio. Jakby ktoś chciał to nadal mogę nawet pojedyncze sztuki w dobrej cenie załatwić, pytać na PM.
-
Jeśli mnie pamięć nie myli to do 147 chyba był przez moment jeden model (chodzi o tłumik z jednym modelem końcówki) za 360 pln
-
jak bedziecie chetni to piszcie na dział sprzedazy do tego kolesia przy wiekszej ilości powiedział że zrobi extra cene ja narazie rezygnuje bo nie mam kasy
-
ja też chce kupić dedykowany tłumik końcowy do 156 JTD, - cena promocyjna na stronie widnieje od kiedy się interesowałem, ergo, od kilku miesięcy. Trzeba przyznac,c ena jest dobra, dobra alternatywa do oryginału, chocby przez sam wygląd.