Ma ktoś pomysł gdzie przymocować sterowanie LPG w 147 tak by nie było widoczne, ale jednak łatwo dostępne by przełączyć gaz/PB? Jak macie to rozwiązane w swoich alfach? Jestem świrem na punkcie estetyki i zależy mi by tego nie było widać ;)
Printable View
Ma ktoś pomysł gdzie przymocować sterowanie LPG w 147 tak by nie było widoczne, ale jednak łatwo dostępne by przełączyć gaz/PB? Jak macie to rozwiązane w swoich alfach? Jestem świrem na punkcie estetyki i zależy mi by tego nie było widać ;)
Ja mam w schowku, może nie jest zbytnio dostępne ale mi to nie przeszkadza.
po stronie kierowcy po lewej stronie masz ustawianie swiatel i zerowanie licznika km i jest taka wneka mala, my tam mamy,jest estetycznie, i czytelnie.
A jakby to jakoś sprytnie w popielniczkę wrzucić ?
No też o tym myślałem, ale nie wiem czy gaziarzowi będzie się chciało tak robić ;) Zaproponuję, najwyżej będzie w schowku.
Ja mam wrzucony w tej wnęce za popielniczką na samym końcu, nie razi w oczy a i jest dla mnie widoczne w sumie chyba najlepsze rozwiązanie bo łatwy też dostęp
Wlew robisz pod korkiem z benzyny? ;)
Wlew przy korku od benzyny :), jak już pisałem zależy mi żeby tego nie było widać. A co do sterowania to będę miał właśnie jak ty bo gaziarz się nie zgodził na popielniczkę lub schowek.
A może wlew pod rejestracją ? ja tak bede zakładał ;)
rejka na zawiasach uchylana do góry.
co do panelu myślałem o miejscu gdzie włacza/wyłacza sie ASR i tym schowku na monety
Hmm wlew pod tablicą może być ok, o ile ramka nie będzie odstawać, będzie ładnie przyczepiona gdy nie tankujesz i nie będzie klepać podczas jazdy ;). Ja jednak wolę wlew pod klapką, już mam zainstalowana instalacje i jest ok.