Powielam temat, bo nie chciałbym tamtego zaśmiecać
Będzie się ktoś z was wybierać? Bo ja na razie się zastanawiam (takie 50/50).
No i jeszcze jedno pytanie ;D Co się robi na tym Alfa City? :D
Printable View
Powielam temat, bo nie chciałbym tamtego zaśmiecać
Będzie się ktoś z was wybierać? Bo ja na razie się zastanawiam (takie 50/50).
No i jeszcze jedno pytanie ;D Co się robi na tym Alfa City? :D
Ja się nie wybieram a że byłem parę razyto mogę powiedzieć co sie robi zęby sie "świżbiii" :) :) hahhahahaha
:cheers::beerglass::beer::bootyshake::beer::aetsch ::puke::puke::bandit::dancing2::stupid::stupid::ba ndit::bootyshake::dancing2:<sex> :bootyshake::aetsch::beerglass: tak w skrócie :cool::cool:
zymby cie świrzbio synek ??
:lol:
Łazi sie tam i oglądo te wszystkie alfy,możesz tez pozwiedzać forty.Oprócz tego robi sie grila,pije i loto po piwo do tesco(czynne 24h)
Jak chcesz jechać to sie zarejestruj na alfa amore,musisz poczekać aż Cie zaakceptują(kilka dni)zapisujesz sie na lista i dostajesz bilecik do wydruku.Płatne na miejscu,kilka euro(w 2009 chyba 7E było)Tak to wyglądało,nie wiem jak jest teroz.
ps.jak na 1 dzien,to opcja picia raczej odpado,my byli na 3
Panowie impreza boska byłem rok temu tym razem nie mam zamiaru odpuścić jade na 100% wiec zbierajcie ekipe .jedziemy jedziemy im wiecej tym lepiej.
Adams w zeszłym roku było już inaczej. Bilety kupowało się przy wjeździe. Reszta bez zmian :) poza tym że ja tam byłam ino jeden dzień :P
a w tym roku?? hmmm ja też takie 50/50...
Mógłbym się np z kimś zabrać? :P
Bo jeżeli miałbym jechać na ten wyjazd swoja 156 to bym musiał zmienić (cały) układ hamulcowy, zrobić termostat i przekaźniki od chłodnicy, żeby mieć 75% że uda mi się wrócić z powrotem :D
gejQ - gdybym jechał to nie ma sprawy
ale do decyzji u mnie jeszcze daleko
też nad tym myślałem żeby znowu jechać...i tak samo, 50/50 :/