-
Poduszka dla Alfisty!
Witajcie znalazłem takie coś jak poduszka,jasiek czy jak zwał tak zwał, wymiary 30X30cm, zdjęcie poglądowe, ale moje pytanie jest zasadnicze czy było by zainteresowanie, jeśli tak to jakie kolory byście chcieli, ile sztuk,itd.
Koszt poduszki w tej chwili to 25zł co do przesyłki to jeszcze niewiem, jeśli było by zainteresowanie wieksze i wiedział bym ile sztuk może wynegocjował bym jeszcze jakiś rabat:D
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...011/04/127.jpg
---------- Post added at 20:54 ---------- Previous post was at 20:51 ----------
Ewentualnie mogę zaproponować listę:)
1. alfaradek146 2szt. czerwone
-
Możliwy odbiór osobisty?:) hehe widziałem je na allegro.
-
hehe pewnie był by możliwy tak one sa z allegro i sa po 28zł na allegro, ale jeśli by sie dało znaleśc odpowiednią ilość to pewnie jeszcze taniej coś by było narazie wstępnie z kobietką rozmawiałem to spuściła mi 3zł na sztuce, ale to mysle nie jest ostateczna cena, czas wykonania większego zamówienia to jakieś dwa tygodnie
-
Kurde podoba mi się !!! Tylko trochę mała ta poduszka :( i wolałbym dwie czarne z białym Logo.
-
No właśnie proszę jak coś pisać kolor jaki byście chcieli to ja bede wtedy ustalał z tą Panią co i jak logo jest chyba właśnie białe.
-
więcej zdjęć? jestem ciekaw jakości tego haftu(?)
-
Jestem zainteresowany, interesowałby mnie kolor czarny z białym wyszyciem - przydałaby mi się taka pod plecy do samochodu :)
-
No wlaśnie nie ma więcej zdjęć:( czekam moze coś by mi ta kobietka przysłała
-
1 załącznik(i)
-
Jeżeli chodzi o poduszkę pod plecy do samochodu czy podobne akcesoria to ta firma w warszawie ma takie rzeczy www.valde.pl POLECAM
Myśle że poduchę z haftem też dało by się u nich zrobić.