Jak w temacie coś powoduje że immo gubi klucze, już drugi raz w ciągu miesiąca. Założyłem drugi komplet imoo, ster, czytnik, czip i jest to samo więc wykluczam te czesci
Printable View
Jak w temacie coś powoduje że immo gubi klucze, już drugi raz w ciągu miesiąca. Założyłem drugi komplet imoo, ster, czytnik, czip i jest to samo więc wykluczam te czesci
a aku sie nei rozladowuje?
oczywiście że nie
Musi sie to wiązać ze spadkiem napiecia lub jakimś zwarciem
niech CI jakiś elektronik wytnie to dziadostwo w cholerę. Jak aku trzyma U to masz pewnie zaśniedziałe styki i spadki napięci na tych stykach (może przekaźniki) i przewodach a taki spadek w wysokości np 1.5V jest gorszy niż całkowite odpięcie aku. Wytnij imo wstaw jakiś alarm z aledrogo i będzie ok.
chętnie bym to zrobił ale podobno trzeba mieć jakiś emulator a nic takiego nie moge znaleść
Podaj model ECU silnika, może coś uda się zdziałać.
MARELLI IAW 8F.6B
Mam też komputer z którego immo jest ściągnięte ale immo nie pozwala odpalić samochodu i świeci się klucz na tablicy
dokjładnie nie wiem po podpięciu pod kompa wyświetlał sie komunikat że jest nieprawidłowy kod a samochód chodził a podobno nie powinien tylko ten sterownik jest u mnie w szafie a teraz mam zamontowany nowy- używany ster, immo, czytnik i czip i znów zgóbił kody wiec przyczyna jest inna jutro napiszę dokładniej bo teraz mam gości