Pilne. Wymieniać przepływomierz? Co więcej?
mam delikatny problem, FES pokazuje błąd przepływomierza, zastanawiam się nad zakupem boscha, ale dylemat mam taki czy na pewno coś jest nie tak. Po odłączeniu przepływki nic się nie dzieje, jest absolutnie tak samo jak z wpiętą przepływką,po odłączeniu FES pokazuje dodatkowo błąd temperatury masy powietrza bodajże. Kolejna sprawa, nie wydaje mi się żeby z autem działo się coś złego, w miarę się zbiera, choć wydaje mi się że skoda 1,9 tdi pd 2001 dużo lepiej z dołu, ale to już chyba tak ma być, spalanie od 5,6 do 6,4 w trybie mieszanym, nawet sporo miasta ( głównie Toruń), prędkość max, ok 160, może ciut więcej, ale już miała ciężko ( to akurat wydaje mi się trochę słabo). Pytanie , koledzy zerknijcie na loga, jak to tam wygląda, czy coś więcej jest nie tak? No i chyba jak FES pokazuje błąd przepływki to nie ma co gdybać. EGR zaślepiony, dolot wyczyszczony ( wcale nie było tragedii). Proszę o pilną odp. bo w sumie chciałbym ew już dziś zamówić przepływomierz. Ja się domyśłam nr bosch to 0280218019??