-
Kratka do spojlera
Panowie kupiłem alfe 156 99r w zeszłym roku.Nie miała fabrycznego zderzaka tylko GTA(ale nie oryginał) prawdopodobnie zakupiony na allegro z tworzywa. Od poczatku nie miała zadnych kratek.Chce tam zamontować i moje pytanie czy z oryginalnego gta bedą pasować-czy macie inny lepszy pomysł jak to zrobić? Bardzo prosze o porade bo przez brak tej kratki juz raz chlodnice wymieniałem bo kamyczek ją trafił.
-
zapewne oryginalna kratka nie bd pasowała . pokaz fote zderzaka mozesz wsadzic tam siatkę jakaś drobną jest tego pełno na alledrogo tyle ze jaki bd efekt końcowy nikt ci nie gwarantuje ze dobry , najlepiej kolega odpuść sobie tanie laminaty i załóż serie :)
-
Czy oryginalna kratka z GTA będzie pasowała to zależy już tylko od tego jak wierna jest to kopia :). Poza problemem z dostępnością może również nie być tania. Najlepszą opcją jest zakup siatki (duży kamei).
-
Z tego co mi wiadomo 230zł z rabacikiem za jedną kratkę, pytałem o tą krateczkę jakiś rok temu, tylko do oryginalnego GTA, do zderzaka potrzeba dwie, czyli ok 460zł, sam nie wiem czy są w komplecie spinki bo jest ich tam mnóstwo i są bardzo specyficzne, pewnie też nie tanie?