-
1 Marca Spocik
Wkocu forum działa więc trza i zorganizowac jakis spocik :)
czyli 1 Marca ekipa Zachdniopomorskich (i nie tylko :wink: ) alfaholików spotyka sie na pierwszym parkingu po lewej stronie na drodze Chociwelskiej :D
start godzina 14.00...
na marginesie kto posiada jakiegos grilla dużego ?? czy może robimy ognisko :P
noi mama nadzieje ze będzie nas liczna grupa..i nikt tym razem się nie wyłamie...
smigałem wczoeraj po szczecinie i widziałem pare nowych nabytków wiec i może te osoby odwiedzą nasze forum i zawitają na naszym spociku :) :)
ps... nie przyjmuje jakich kolwiek usprawiedliwien :twisted: wszyscy maja byc :D
pozdrawiam :)
-
postaram się być. podobno wiosna ma nadejść więc może alu zdąże założyć :)
btw. co tam ciekawego jest? bo ja chem pośmigać po jakimś ciekawym terenie :mrgreen:
-
Wpisuje się na listę obecnych :D
-
No w koncu forum dziala... juz odzwyczailem od niego ;( no mam nadzieje ze duzo nas bedzie bo na innych forach tez zostaly zalozone tematy !! ja juz sie nie moge doczekac .. ;)
Bobryt jak chcesz posmigac po ciekawych terenach to kup terenowke ;P to CI pokaze ciekawe trasy ;)
-
ja wole zarkęty ;)
a ty silver czym przyjedziesz, 330d ? :twisted:
-
Heh jeszcze nie ;P a co ? chcialbys sie przejechac ;P
-
http://img232.imageshack.us/my.php?i...sc00589xj7.jpg
tak mniej wiecej wygląda ten parking... to jest parking dla samolotów więc wmiare duzy jest :P
jakies oponki się porozstawia i bedziem smigac :mrgreen:
pozdrówka
-
mnie nie bedzie, bo jade na 29 na urodziny do kolegi na slask. ale nastepnego spota juz nie opuszcza i wpadne super wozem - golfem :)
bedziecie mogli sie posmiac :P
-
Sie Rozumie Tuti...ale chlopaki zadnego meldunku a na innych forach to sapiecie ze nic sie nie dzieje !! co jest z wami , deklarowac sie !! :)
-