-
[166] Stabilizator tył
Wg wszystkich sklepów za zamiennikami, ePer'a oraz serwisu stabilizator występuje razem z gumami prowadzącymi wiec wymiana samych gumek nie jest możliwa. Jednak patrząc na budowę nie chce mi sie wierzyć ze nie da sie czegoś dopasować. Niestety nigdzi enie moge znaleźć informacji o jakichś zamiennych gumach z innego auta.
Jeśli ktoś wie co pasuje - proszę o info.
Jak nie to będę zmuszony sam zbadać temat dogłębnie, na pewno nie odpuszczę :D
-
-
Jak już kupisz te gumy to pomierz je dokładnie. Chodzi mi o średnice otworu, długość szerokość wysokość, jeśli będziemy mieli wymiary wtedy tylko do sklepu z suwmiarką i myślę, że jakieś zamienniki powinne się znaleźć, bo przecież takie gumy do innego auta będą na pewno tańsze.
-
allegro mi nie przyszło do głowy :oops:
-
Ale niestety to jedyne miejsce gdzie możesz takie cos znaleść, chyba?
-
A nie lepiej zamienic to na poliuretan? - wymienic raz na zawsze. Powerflex niestety nie ma tego w ofercie ale może inny producent. Z pewnościa nie zaszkodzi zapytać w www.carhard.pl
-
Planowłem do nich udeżyć ale dopóki nie podniose auta to nie mam wymiarów, wiec jeszcze kilka dni ... no chyba zę ktoś to już zwymiarował .
-
Z tego, co sie poprzeglądałem to mogą pasować gumy stabilizatora z poloneza w przyszłym tygodniu postaram się to dokładnie sprawdzić.