-
Trzeszczenie
Witam! Jadąc na nierównościach słychać takie "trzeszczenie" tapicerki drzwi przednich od kierowcy nie moge tego zlokalizować dotykam wszystkiego i nic tak jakby ze środka drzwi to dochodziło,ustaje jak jade po ładnym gładkim asfalcie lub jak opuszcze szybe. Ma ktos jaki pomysł gdzie tego "świerszcza" szukać. A wymieniałem swgo czasu ogranicznik w tych drzwiach.
-
Mam identyczny problem. Zaczyna się od 80 na godzinę heh. Myślę że trzeba podokręcać wszystkie śruby na plastikach jak najmocniej i powinno przejść. Też mnie to irytuje ale nie mam kiedy i jak się do tego zabrać.
-
u mnie dokladnie jest tak samo>tyle ze dzialo sie to w zimne dni ,glownie zima.gdy trzeszczalo to docisnalem drzwi do srodka i przestawalo,lub gdy otwarlem szybe.myslalem ze to uszczelki ale sa w porzadku, po przesmarowaniu ich troche mniej trzeszczalo.
-
ja mam tak dopuki nie otworze szyby, przelecialem uszczelki silikonem w spreju i jak narazie ustapilo
-
Tylko co ma trzeszczenie w drzwiach do upuszczenia szyby? Bo u mnie tez jak opuszcze szybe to nie trzeszczy a i którą uszczelke przesmarowałes?
-