-
156 sw fl 140km
Panowie i Panie czy coś rzuca sie wam po oczach w tej o to pieknej alfie... Jutro akurat wybieram sie w tamte strony i nie jestem do konca pewny czy warto sobie glowie zawracac... z rozmowy ze sprzedajacym samochód kupiony od handlarza co mnie juz osobosicie troche odstrasza... ale tak to ma byc niebity i przebieg orginalny...
http://otomoto.pl/alfa-romeo-156-C18951706.html
Wdziecznosc za wszelkie uwagi...
-
o widzę, że nadal szukasz auta;)
co do Alfy z ogłoszenia, wydaje mi się że tył majstrowany - klapa w innym odcieniu, źle spasowana, lewy próg z tyłu ułamany.
-
bylem widzialem nie polecam...
wg. sprzedajacego - wg. mnie
-samochód bezwypadkowy - robiony prawy tył, nieorginalne tylne szyby, polaczenie tylnych blotników w okolicach dachu widoczne różnice na zgrzewach, z przodu na podłóznicy widoczna korozja, przednia szyba nieorginalna, podszybie chyba drwal skladal... śruby nieorginalne przy lampach cale w rudej, zreszta nie tylko one....
- przebieg udokumentowany... - 105 tys to ona miala kilka lat temu... srodek zmeczony, ksiazka niby jest ale jak sprawdzalem w alfie po vinie to zaden wpis sie nie pokrywal, zapytalem goscia czy ksiazek sobie nie pomylil...
Jak dla mina ... a takich klocków jak ten sprzedajacy to za jaja wieszać bo dla niego samochód niebity to znaczy ze on z nim nic nie robil..... to tyle....
-
Co mogłeś sprawdzić po VIN-ie jak alfa nie ma żadnej europejskiej bazy danych ?
-
do sprawdzenia sa naprawy gwarancyjne..