potrzebuje dobrych gum na przedni stabilizator gdzie je można dostać .ponieważ nasze polskie niewyjeżdziły nawet 7 000 ,albo poliuretan słyszałem że bardzo dobre są pozdrawiam
Printable View
potrzebuje dobrych gum na przedni stabilizator gdzie je można dostać .ponieważ nasze polskie niewyjeżdziły nawet 7 000 ,albo poliuretan słyszałem że bardzo dobre są pozdrawiam
http://www.strongflex.vot.pl/index.p...cchk=1&lang=pl na przykład na allegro też są ale chyba tylko zestawy
dzięki kolego bardzo mi pomogłeś nawet nie wiedziałem o takim sklepiku wielkie dzięki
italtechnik na allegro jako jedyny ma oryginalne gumy staba z wloknem powleczonym teflonem
polecam italtechnik 8)
Koledzy powiedzcie mi guma stabilizatora od Italtechnik pisze ze pasuje do modelu 156. To jest niezależnie od rocznika, silnika itp będzie pasowała do 156 w każdej wersji ( ja mam 2.4 jtd z 2002 roku to podejdzie ) ? Tzn średnica nie gra roli, jakieś 22 czy 26mm jak na innych aukcjach podająto tylko szum bo guma mi wygląda na rozciętą czyli dopasowuje się do stabi? Proszę o informacje, gdyz muszę kupic 2 szt na przód i chętnie bym wziął od niego z tym teflonem powlekane:D
bo taka właśnie jest - dzięki rozcięciu łatwo ją zakładasz na stab. a potem zaciskasz
średnica gra rolę - bo jak np założysz gumę fi 21 na na stab. 26 mm ( bedzie latać jak żyd po pustym sklepie )
nie jestem anty jude :lol:
a gdzie to mają gumy na stab. do 156 o fi 26mm ? nie słyszałem o takim ( chyba że już za mało pamiętam ze 156 ale mam w głowie coś ok 21mm )
a italtechnik - też mogę polecić bo coś tam się brało i było ok
Zakupilem nowe gumy, zwykle i przymierzam sie do wymiany. Czy zeby nie skrzypialy po czasie warto je spryskac teflonem w sprayu, czy polecacie cos innego? Jak tak to co?
BTW Wymieniam tez wahacze gora i dol oraz laczniki stabilizatora, czy je tez warto byloby "siknac" jak tak, to jakie miejsca?
Pozdr.
u mnie średnica to 22m
Tzn Bocian ze te z aukcji od ItalTechnik podejdą do mojej Alfy?
Te z tej aukcji:
http://allegro.pl/guma-stabilizatora...638034357.html
Proszę o info;)