Nie mogę go wyjąć, kręcenie nie daje żadnego efektu. Przejrzałem całą instrukcję i nie zauważyłem nic w tym temacie.
Printable View
Nie mogę go wyjąć, kręcenie nie daje żadnego efektu. Przejrzałem całą instrukcję i nie zauważyłem nic w tym temacie.
O ile dobrze widze to służy do to odkręcenia tego schowka po lewej stronie, pod którym masz bezpieczniki.
Dziękuję, sprawdzę. Na to bym chyba nigdy nie wpadł :)
Nie wiem dlaczego zdjęcie jest w pionie - obróciłem je przed wstawieniem...
Schowek odkręca się taką śrubką a nie kluczykiem poza tym to nie to miejsce
w takim razie mój błąd.
Zaraz zobacze co u mnie jest w tym miejscu:)
a nie masz przypadkiem dodatkowej blokady kolumny kierowniczej ?
Pierwszy raz widzę coś takiego jestem bardzo ciekawy do czego to służy :confused: A idzie ten kluczyk wyciągnąć?
To był mój pierwszy pomysł, ale nie mam pojęcia jak miałbym ją zablokować bo tak jak pisałem wyżej, kręcenie tym kluczykiem nie działa w żaden sposób na kierownicę. W ogóle nie działa. Po obróceniu w którąkolwiek stronę powraca do pozycji wyjściowej.
---------- Post added at 20:18 ---------- Previous post was at 20:13 ----------
OOO to to! Mam taki kluczyk jak na zdjęciu z tej strony, ale do zamka włożony jest ten z mojej fotki. I tego nie mogę wyciągnąć.
Nie znam włoskiego niestety. Marcin.sc - wiesz co piszą na tej stronie? Jak to ma działać?
może tak - ostatni post tutaj: http://www.forum.alfaholicy.org/147/...ca_dziala.html