-
Sklepy
Zauważyłem że w tej części forum jest temat warsztaty, ale nigdzie nie mogę znaleść gdzie dostać części do samochodu. Konkretnie potrzebuje uszczelki do drzwi do 156. Nie bardzo wiem gdzie szukać (powiedzmy że jestem bardzo zielony). Jestem z okolic Koszalina.
-
co do sklepów w Szczecinie masz ich sporo(nie wiem jak w koszalinie) ja korzystam nie tylko do swojego Alfonsa z kilku z nich... pierwszy rzut dzwonię do TD Auto na ul. Łuczniczej (jak dzwoniłem po rozrząd to byłem w szoku jaką dał mi cenę na rolki...warsztat, sklep, internet wymiękał z cenami), masz jeszcze Carwit i Alex do wyboru do koloru ... co do uszczelki to telefon w łapę i naprzód, ale jak nie chce Ci się dzwonić to http://allegro.pl/listing.php/search...alfa+romeo+156...a tak na marginesie wujek google prawdę Ci powiedział czy tak z marszu pytanie na forum??
-
Nic konkretnego nie znalazłem na google, jak już to propaganda. Miałem nadzieje, że ktoś lokalny ma jakieś miejsce konkretne do polecenia. no nic, objeżdże/obdzwonie kilka przypadkowych miejsc, może się uda :).
-
a wiecie może gdzie w Szczecinie dostanę felgi (nowe lub używane) do Alfy 147? nie chcę kupować przez allegro...