-
CB problem
koledzy, mam problem i chciałbym wiedzieć czy tez tak macie. Mam Alana 100+ i antenę Sirio ml-145 radio mam już parę lat, wcześniej było też w sedanie 156 a teraz mam w SW 2004, i podczas jazdy mam zakłócenia z alternatora:( miał ktoś z was taki problem? a jeśli tak, to czy ktoś przepinał gniazdo zapalniczki bezpośrednio pod aku i czy pomogło to?
-
15 załącznik(i)
-
4 załącznik(i)
Wiele ludzi ma problemy z zakłuceniami... czy to alternatora w głośnikach radia czy CB czy innch... masz tu kilka skanów i poczytaj ;)
I jeszcze to: Załącznik 28192Załącznik 28193Załącznik 28194Załącznik 28195
-
coś mi się tu pomieszało chyba :/
-
hmmm mam alana 101 oraz sirio do niego i powiem ci tak miałem cztery belle 156 i w każdej słychac było zakłucenia w jtd słychac turbo na wyzszych obrotach w ts slychac bylo opuszczanie szyb wycieraczki itp. zakladałem filtr nic to nie dało gosc który mi dostraja za kazdym razem mowił ze to zalezy od samochodu i alfy tak po prostu maja :-))))
---------- Post added at 17:07 ---------- Previous post was at 17:06 ----------
dodam ze za kazdym razem cb jest bezposrednio pod aku wpiete
-
cholera, w poprzedniej 2,4 nie miałem takich problemów, a tu zonk... zaraz poczytam te skany o filtrach, dzięki:D
-
Ja miałem zakółcenia od wtrysków, Musisz sprawdzić czy podczas hamowania silnikiem też zakłóca.
Ja założyłem dwa takie filtry na kablu antenowym i jest ok.
http://allegro.pl/filtr-rdzen-ferryt...659224144.html
Mam president Harry I ASC i antenę Wilson will
-
atom232, nie pomyślałem o filtrze ferrytowym, faktycznie może się sprawdzić:D wypróbuję, dzięki:D