-
Radio 7 cali
Witam Alfaholicy!
Ostatnio zastanawiam się nad kupnem radia Pioneer AVH-4300DVD 7calowego do swojej alfy 147. Ale gnębi mnie sprawa czy te radio się zmieści w otworze. Moje pytanie brzmi :Czy wiecie może czy się zmieści albo czy ktoś posiada zamontowane takie radio o tych wymiarach?z góry dziękuje za odpowiedź.
-
zmieści.. 7 cali to zwykłe radio 2DIN.. 7 calowe mam u siebie.. i to normalny rozmiar.. tylko musisz zakupić zestaw montażowy do radia 2DIN do Alfa Romeo 147, jeden kruczek że po zamontowaniu takiego radia bez "rzeźby" nie zamontujesz już z powrotem normalnego małego radia.. ale poza tym u mnie jest super.. ja mam u siebie JVC KW AVX800 .. i radio jest jednym z najtańszych na rynku ale firmowych.. gra świetnie.. ma wyjścia na wszystko: wzmacniacz, woofer, usb w zestawie na kabelku wejście na karte SD (niestety nie SDHC ale nowsze modele chyba już mają SDHC), można domontować sterownik DAB, bluetooth i wyjścia do sterowania ipod/iphonem bezpośrednio z ekranu.. fajnie że ekran można sobie pochylać odchylać itp.. i główna zaleta zdejmowany panel radia co mi pozwala spać spokojnie ;)