-
Wymiana obudowy kluczyka
Moja jest w opłakanym stanie. ASO twierdzi, ze można jedynie dorobić nowy kluczyk, ale cena zabija. Chodzi o kluczyk "scyzoryk" z wersji od roku 2000. Obudowa jest czerwona. Szukałem na allegro, ale nic takiego nie znalazłem. Macie pomysł skąd taką wziąć? Ewentualnie jak ktoś ma pomysł jak zregenerować przyciski...
-
Dołączam się do pytania, jak zaradzić na połamaną obudowę kluczyka. Ja mam zwykły kluczyk i też nigdzie nie mogę znaleźć obudowy...
-
Może kupcie używaną stacyjkę, przeważnie są z kluczykami i po problemie. Samej skorupy to nikt raczej nie sprzeda...
-
Ja mam ten sam problem, szukam obudowę do kluczyka normalnego. Czy ktoś wie gdzie można kupić, wymienić w okolicy Legnicy i Bolesławca?
-
No to kolego mamy ten sam problem. Temat ten był podnoszony parę razy ale niestety nie ma "złotego" pomysłu. Są dwie możliwości, albo dorobienie kluczyka w ASO, albo przeniesienie kostki immo na stałe do stacyjki i dorobienie zwykłego kluczyka. Niestety nie ma chętnych do odsprzedania pokrywy obudowy kluczyka i gumki. Trzeba czaić okazję jak komuś pozostanie kluczyk i będzie chciał go sprzedać :). Pozdrawiam.
-
Kolego Premek co się dzieje z twoimi przyciskami w pilocie ? (mikrowłaczniki mozna wymienic) Do 166 mam tylko zwykle klucze na scyzoryki nie ma szans http://www.forum.alfaholicy.org/pozo..._gtv_inne.html
-
Patrzcie na daty postów :) premek już dawno nie ma 166 :)