-
Alfa Romeo 156 GTA
Witam.
Przymierzam się do kupna Alfy Romeo 156 GTA. W związku z tym chciałem się zapytać bardziej doświadczonych kolegów o porady na co zwrócić uwagę i co myślicie o tym konkretnym modelu http://www.autoscout24.pl/Details.aspx?id=ljqcvu3uazax. Dziękuje za pomoc.
-
jesli z przebiegiem nie było nic kombinowane (niemcy 125tyś no nie wiem) to brac rozrzad zrobić sprzegło oleje i jezdzisz i jezdzisz
-
wg mnie warto,przebieg da się sprawdzić no i co ważne z prywatnej reki a nie od jakiś tubylców.
-
Myśle, że pojade zobacze fure, podjade do serwisu AR juz w niemczech i niech sprawdzą ten przebieg bo to najważniejsze( też mnie dziwi ze jest taki mały chyba, ze było to auto na weekendy tak jak w moim przypadku będzie:) Wiem, że zdjęcia nie powalają jakością na kolana, ale jakby ktoś mógł rzucić wprawnym okiem czy np. nie był malowany albo bity bo wiem, że są tu ludzie którzy nawet po zdjęciach widzą to od razu:)Dzięki
-
tez bym sie pokusil i pojechal obadac :) niemcy czesto, maja auto weekendowe, wiec z przebiegiem to bym mogl jeszcze uwierzyc :)
-
Ludzie.. patrzy się na STAN a nie przebieg :).