-
Zakup 159 jtdm
Pewnie jest już taki temat - ale nie szukałem! Przepraszam.
Przymierzam się do zakupu 159 jtdm. Proszę Was bardzo o wskazówki na co zwrócić uwagę przy tych autach! Znalazłem już jedną (może ktoś wie więcej na temat tego auta):
http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-alf...C19518518.html
Z góry dzięki za wszystkie informację
-
Myślę, że auto nie ma tyle przebiegu, co podaje sprzedawca. Gałka skrzyni biegów jest wytarta praktycznie do zera (albo gość kupił gałkę nie do końca do tego modelu - kolorystycznie powinna być identyczna z kolorem skóry na kierownicy). Jest to średnio możliwe przy przebiegu 110 tysięcy km. Poza tym wnętrze już na zdjęciach nie wygląda na zbyt rewelacyjne - np. naderwana kieszeń z tyłu fotela pasażera.
-
Ooo dzięki za cenne uwagi!
---------- Post added at 16:31 ---------- Previous post was at 16:27 ----------
Gość mi oferuje przesłanie kolejnych zdjęć - Czy mógłbyś mi wskazać co jeszcze mogłoby go pogrążyć:( bo szczerze mówiąc wnętrze z początku mi się podobało, ale teraz...
-
Heh, musiałem wyedytować, bo z rozpędu odpisałem nie w temacie tego auta, co myślałem.
Niech zrobi dokładniejsze zdjęcie gałki skrzyni biegów oraz fotela kierowcy, z uwzględnieniem boczków - zarówno na siedzisku od strony drzwi, jak i na oparciu. Zobaczymy, jak to jest bardzo wytarte.
Kolejna rzecz - konsola z przyciskami od otwierania okien od strony kierowcy.
-
na błotnikach brakuje nalepki "Giugiaro" więc auto może być po lekkich przejściach
-
ooo cena uwaga!ale czy na pewno była?? - powiem szczerze że naprawdę się na niego napaliłem:( aczkolwiek z drugiej strony po postach umieszczanych przez Tomek_KRK (na całym forum) to zrobił mi taką siekę w głowie że chętnie kupię coś od Niego - tylko sedana - jak coś będzie miał. Bez obrazy (mam na myśli dla Tomek_KRK) czy ktoś z forum kupił już od Niego ("Ciebie") auto??
-
A jeden taki czeka na sedana z 2008 roku ;)
-
-
Cytat:
Napisał
alex35cj
Najbogatsza wersja to nie jest, chociaż jest nieźle wyposażona.
Pozdrawiam.
- Rafał