[156] Listwy progrowe do 156
juz prawie wiosna kawalek pozniej lato, i chcialbym wziasc sie za moją alfunie. pierw w planie lakiernik, pozniej felgi, i listwy progowe, tu pytanie dla was mozecie polecic jakies konkretne listwy w miare rozsadnej cenie które sprawdzaja się na naszych 156?
prosze o pomoc,
dziekns!
2
[ Komentarz dodany przez: AR_33: 2008-03-13, 21:32 ]
Proszę o podawanie prefixu przed tematem
Re: Listwy progrowe do 156
Cytat:
Napisał BiG_G
juz prawie wiosna kawalek pozniej lato, i chcialbym wziasc sie za moją alfunie. pierw w planie lakiernik, pozniej felgi, i listwy progowe, tu pytanie dla was mozecie polecic jakies konkretne listwy w miare rozsadnej cenie które sprawdzaja się na naszych 156?
prosze o pomoc,
dziekns!
2
Witam
Jeśli chciałbyś tylko listwy bez zderzaków to moim zdaniem tylko oryginalne ze sport pack'a będą wyglądały rewelacyjnie a reszta to już rzecz gustu ale nie zakładałbym innych bez zmiany reszty gdyż nie fajnie by to wyglądało ,tak jak byś obniżył boki a przód i tył miał wyżej a te oryginalne w zestawieniu z seryjnymi zderzaki wyglądają super
pozdrawiam
Re: Listwy progrowe do 156
Cytat:
Napisał BiG_G
prosze o pomoc,
dziekns!
2
Tak jak poprzednik - radzę Ci zakupić oryginalne listwy progowe. Ja właśnie tak uczyniłem, kupiłem używane, polakierowałem i zamontowałem przy wcześniejszym, antykorozyjnym zabezpieczeniu progów. Listwy najlepiej zamontować na kleju do szyb. Nie na silikonie, jak niektórzy polecają, bo silikon uniwersalny bądź sanitarny zawiera substancje żrące lakier!
Zakupić możesz np na allegro u sprzedawcy: "szwagr100" Możesz ponegocjować z nimi, ale 350zł to minimum jakie musisz dać za listwy w dobrym stanie.
Pozdrawiam.
- Rafał