Czy przednia szyba od 147 bedzie pasowala do GT? Czy ma jakieś znaczenie przy kupnie szyby fakt posiadania czujnika deszczu i zmierzchu?
Printable View
Czy przednia szyba od 147 bedzie pasowala do GT? Czy ma jakieś znaczenie przy kupnie szyby fakt posiadania czujnika deszczu i zmierzchu?
Pytanie 1 - nie wiem :)
Pytanie 2 - tak :lol: cena jest większa... Gt ma podgrzewaną przednią szybę?? Poszukaj takiego zygzaka w okolicach oznaczeń /\/\/\/\ - wtedy masz też podgrzewaną...
w GT nie ma podgrzewanej szyby(no chyba że niestandardowo w jakiejś wersji ale nie wiem), nie będzie pasowała od 147, jest inna. także nic nie przyoszczędzisz:) czujniki może by dało radę stare odkleić jakoś, one są przyklejone do szyby
jeśli masz pakiet zima to była podgrzewana przednia szyba..
myślę, że nie powinno być problemu z czujnikami..
u mnie nie mam podgrzewanej przedniej szyby, i nie spotkałem sie w innych gt z grzana szyba.
Nie ma podgrzewanej szyby w GT w żadnej wersji a szyba ze 147 nie pasuje do niej oczywiście. Szyb z czujnikiem z Pilkingtona to wydatek minimum 750 zł...
A jak wygląda sprawa z Naklejką rejestracyjną podczas wymiany szyby przedniej?
o ile się nie mylę dzordz ma grzaną przednią szybe a zimne fotele ;) prawdopodobnie można było również dokupić jako opcja w niektórych krajach UE