-
Fachowiec od klimy
Witam.Zatarła mi sie sprężarka klimy,a co sie z tym wiąże to wymiana sprężarki i czyszczenie układu i nie mam na myśli odgrzybinia,tylko płukanie całej i nstalacji.W moim regionie nikt sie nie chciał tego podjąć bo nie mają odpowiedniego sprzętu.Polecili mi fachowca z Międzychodu(663474040)troche drogo,ale koleś jest wielki w tym temacie.Polecam.
-
Witaj
Jeżeli możesz to polecam zakład koło Warszawy, na Katowickiej obok Sobkolu. Bardzo tani i dobry fachowiec, polecany również przez Chojnackiego (chyba nie muszę wyjaśniać kto to), sam swoją alfę robiłem u niego jest tani, a na swoim koncie ma już kilkanaście alf 156 (zakładał u nich klime od podstaw itp.).
Zajmuje się przede wszystkim klimatyzacją i lekką mechaniką.
-
Niedawno byłem w Nowickiego (Luboń ul. Kościuszki 12). Miałem pęknięty układ. Wyczyścił (przynajmniej tak twierdził) cały układ. Myślał że sprężarka będzie do wymiany. Okazała że jeszcze daję radę, więc z wymianą się wstrzymałem. Cena: dorobienie części, uszczelnianie, filtry 500zł + VAT, sprężarka 500zł + robocizna (ok 100zł) + VAT (jak ktoś chce:P).
Ogólnie wydaje się, że fachowcy ok, na forach też o nich pozytywne opinie. Jedno co mnie wkurzyło to obsługa klienta. Nie mogłem dostać informacji kiedy mam przyjść po auto, doszło do tego że miało być gotowe, przyjechałem, a tu Pan powiedział mi że będzie dopiero rano:/