Witam Serdecznie,
Ponieważ wpadł mi w oko egzemplarz AF156 w wersji Sportpack 3 chciałem zapytać w jakiej konfiguracji powinien on opuścić fabrykę (czyt. jakie zawieszenie, felgi/opony, spojlery, dodatki itp)?
Dziękuję za informacje.
Printable View
Witam Serdecznie,
Ponieważ wpadł mi w oko egzemplarz AF156 w wersji Sportpack 3 chciałem zapytać w jakiej konfiguracji powinien on opuścić fabrykę (czyt. jakie zawieszenie, felgi/opony, spojlery, dodatki itp)?
Dziękuję za informacje.
skóra momo , nakładki progowe , czarne zegary , obnizona zawiecha , panel "carbon"
"156 sprzedawano wg kilku standardów wyposażenia zgrupowanych w trzech Pakietach Sportowych, Pakiecie Luksus oraz Pakiecie Zima.
Pakiet Sport 1 obejmował: konsola środkowa "Karbon", przyrządy na czarnym tle, tylny podłokietnik z wnęką na narty, kierownica i gałka dźwigni zmiany biegów obszyte skórą, obniżone sprężyny i amortyzatory, lakierowane listwy progowe, koła z felgami o rozmiarze 16 cali, obicia z materiału blitz, antena oraz instalacja dla telefonu komórkowego.
Pakiet Sport 2: wyposażenie z Pakietu 1 oraz fotele Recaro.
Pakiet Sport 3: wyposażenie z Pakietu 1 i 2 oraz fotele ze skóry Momo
Pakiet Lusso: konsola środkowa "Mahoń" automatyczna klimatyzacja, podłokietnik tylny z wnęka na narty, kierownica "Momo Design" i gałka dźwigni zmiany biegów z drewna mahoniowego, aksamitne poszycie siedzeń.
Pakiet Zima: podgrzewane dysze spryskiwaczy szyby, spryskiwacze reflektorów, podgrzewane siedzenia.
Po wprowadzeniu nowych skrzyń biegów, listę pakietów wyposażenia rozszerzono o 3 pakiety Sport Selespeed oraz 3 pakiety Sport Q-system. Obejmowały one:
Pakiet Sport 1 Selespeed: pokrycia z tkaniny Blitz, antena i przewody do tel. komórkowego, listwy progowe, obniżone zawieszenie, czarne tło zegarów, felgi o rozmiarze 16 cali, o wzorze dostępnym tylko dla aut Selespeed.
Pakiet Sport 2 Selespeed: sportowo ukształtowane fotele z tkanina Blitz, pozostałe jak w Selespeed 2 z wyjątkiem podłokietnika przedniego, trzeciego zagłówka i trzeciego pasa bezwładnościowego z tyłu.
Pakiet Sport 3 Selespeed: wyposażenie jak w pakiecie Sport 2 Selespeed oraz dodatkowo tapicerka i fotele ze skóry Momo.
Analogicznie wyglądały pakiety Sport, dla samochodów z silnikiem 2.5 V6 oraz skrzynią biegów Q-system. "
Dziękuję za informację.
podepnę się do tematu, czy możliwe jest żeby w 156 były czarne skórzane fotele momo, a boczki były w beżowej skórze, do tego zegary są czarne i konsola jest "karbon" a kierownica i gała jest machoń. czy to jakaś rzeźba, czy możliwe że taka kolorowa wyjechała z fabryki?? :)
Bocian mam pytanie: skąd masz te dane??
U mnie w SW siedzi SP3 ale na standardowym zawieszeniu.
Mam Sp (carbon, czarne zegary, telefony 16, nakładki na progi, skóra momo)
Zawieszenie jest fabryczne jeszcze bo sprawdzałem w Eperze.
fabrycznie montowane czy orginalne? bo roznica jest spora :)
Mam zwykłe na których wyjechała z fabryki.