-
Alfa GT - malopolska
Dawno dawno ... juz ponad dwa miesiace temu mialem mozliwosc byc na podworku ogladajac inny samochod zobaczyc to oto cudo....
http://otomoto.pl/alfa-romeo-gt-1-9-...C19798260.html
Samochod generalnie byl w trakcie napraw blacharsko lakierniczych... z tego co pamietam caly przod byl robiony(podlóznica blotniki maska), tylny prawy blotnik (delikatne zagiecie), dach chyba byl lekko odksztalcony.... oczywiscie felgi GTA przykuły mą uwage :)
a tak dalej przez przypadek.... to tu macie dawce przodu :D
http://otomoto.pl/alfa-romeo-gt-1-9-...C19646781.html
Reasumujac bylem ciekaw kiedy samochod pojawi sie na allegro.... i oto jest :D Dla zainteresowanych polecam bacznie przyjrzeć sie autku :) Mysle że duże upusty od reki :)
-
ooooo panie ale cuda w tej polsce robią....
dzieki za temat, na pewno wielu chetnych uchroni od zakupu.
-
cuda cuda :D. Mi sie opis podoba :) dwa tygodnie temu przywieziona z Francji :D
-
To ty nie wiesz, że Francja to taka mała wieś pod Krakowem?? :P Aha... zaraz... pytanie która jego część z Francji przyjechała :P
-
no juz wiem :D Dziewczyna mi suszy glowe żebysmy do francji sie wybrali.... teraz co weekend bedzie miała możliwość przejezdzać przez piekne francuskie wzgórza.... A tak na poważnie samochód lokalizowany w Trąbkach pod Krakowem :)
-
Już po zderzaku widać że kombinowana :D
-
Widziałem to "cudo" akurat stała przy drodze. Spasowanie i wykończenie po naprawie wręcz idealne, jakiś artysta to robił.
-
Dzięki chłopaki za info bo sam się intersowałem tym autem, ale moża się było domyślić ze cos jest nie tak - taka kasa za taki rocznik no i to że z przyczyn rodzinnych nagle sprzedaje. Poza tym jesli gościu twierdzi że 2 tygodnie temu sprowadzona z Francji to ja bym o fakture poprosił, ewentulnie jakiś dowód potwierdzjący stan faktyczny.
-
Ja też miałem ją oglądać, facet niezły ściemniacz, przez telefon mówił mi, że przywiózł dla siebie tylko go żona opier....., że nie rodzinne.....:)
Dobrze, że takie fora istnieją, teraz będę się posiłkował waszą pomocą....