No i jak w tym roku będzie ktoś w Międzyzdrojach od 25,07 do około 5,08.
Gryfa Pomorskiego -STILO. 100 mb od morza.
Info też na PW. Pozdrawiam.
Printable View
No i jak w tym roku będzie ktoś w Międzyzdrojach od 25,07 do około 5,08.
Gryfa Pomorskiego -STILO. 100 mb od morza.
Info też na PW. Pozdrawiam.
Jak będziesz to napisz ile tej plaży tam zostało, jak byłem tam 2 lata temu to już z nią krucho było, wszystko wywiewa i zabiera w kierunku Świnoujścia.
z żoną planujemy w przyszłym tygodniu wypad na 3-4 dni nad morze. może do Międzyzdroi. Tylko pogoda coś kiepska :(
Byłem w tamtym roku tez to zjawisko zauważyłem , powyciągali ostrogi dla bezpieczeństwa to mają się z pyszna .
W zimę przebudowali plac przed wejściem na molo.
Pogoda w następnym tygodniu powinna byś plażowa .
,,z żoną planujemy w przyszłym tygodniu wypad na 3-4 dni nad morze. może do Międzyzdroi. Tylko pogoda coś kiepska"
z karawanem czy na pokoje. ? Ja będę karawanem. To by było gdzieś od 28-31
eMka jak się bobryt zjawi można zrobić wycieczkę na wyspę Rugię -klify .
Tylko flag nie zapomnijcie wziąć.
602 875 665
Pozdro.
my bedziemy w miedzywodziu od 23.07-30.07 wiec jak cos to chetnie wypadniemy na jakas wycieczkę po okolicy
mam pytanko zachodniopomorzan i do bobryta: jak lepiej od wroclawia pojechac na medzyzdroje? polska czy niemcami? czy sa jakies wykopy, remonty i korki na trasie e65 zielona gora - gorzow wielkopolski - szczecin?
tak naprawde teraz na jedno wychodzi. Skończyli kopać to, co było rozkopane w ubiegłym roku, czyli mijanki były gdzieś w połowie drogi, ale teraz ponoć (kolega doniósł) jest ok.
W ubiegłym roku jechalismy trochę ponad 6h W-w - Świnoujście łącznie z mijankami przy rozkopach, postojem ok 20 min. na trasie i promem (czekanie, załadunek, transport, rozładunek ok 40 min).
Dało radę ;)
IMO szybciej (i bezpieczniej, ale niestety dalej...) będzie skorzystać z dobrodziejstw niemieckich inżynierów dróg.
Od Wrocławia (jadąc przez Legnicę, Polkowice, Zieloną Górę, Skwierzynę, Gorzów Wlkp.) to tak naprawdę jedynym dobrym odcinkiem jest S3 między Gorzowem a Szczecinem - pozostałe fragmenty to żadna przyjemność z jazdy.
Poza tym teraz na trasie między Szczecinem a Wolinem są liczne remonty (co prawda udostępnili obwodnice m.in. Miękowa, Troszyna i Parłówka, ale niewiele to pomogło) i zwężenia, a to oznacza korki (zwłaszcza w weekendy, gdy ruch jest dużo większy).
podałem swój nr telefonu będzie można się komunikować.
bobryt, będziesz szukał spania czy w STILO popytać? . Ja będę dzwonił dziś lub jutro, jak będzie Kierowniczka z ,,Kamnienia" to zobaczę co da się zrobić.
W hotelach tan gdzie była kiedyś przystań rybacka nie mają drogo - cały czas prosto na końcu w lewo - wylot na Dziwnów -Kołobrzeg.
Ja dokładnie na drugim końcu
my z namiotem. jakiś camping możesz polecić?