-
Listwa na tylna klapę
-
Moim zdaniem nie zgrywa się to wcale. Kiedyś gdzieś widziałem (chyba allegro) ktoś sprzedawał 166 czarną i miała listwy chromowe dookoła bocznych szyb. Coś jak audice mają. Wyglądało to nawet fajnie. To jak już to tak.
-
nie blee... nie podoba mi się
-
Designer projektujący 166 raczej chromu nie żałował- piękne klamki reflektory, nawet rynienki więc gdyby to było ładne to by to fabrycznie założyli- to jest Alfa Romeo:)
Może jak tył jest bez oznaczeń i ciemny to jeszcze by to uszło ale hmmm... co za dużo to niezdrowo.
-
A mnie się nawet podoba,gdzie można taką listwę kupić?
-
W pierwszym poście jest linka do aledrogo. Mnie od dawna chodzi po głowie jakieś upstrzenie tyłu, bo jak na mój gust za dużo na nim blachy.
-
Ciężki temat... Samo w sobie wygląda ładnie, ale jest niespójne z resztą chromów na aucie...
-
Jestem konserwatystą jeżeli chodzi o tune AR, ale w swojej 156 mam takową i wygląda dobrze, myślę, że 166 też nie zeszpeci.
-
Nie dalej jak 2 dni temu widzialem na zywo taka listwe na srebrnej 166 , wygladalo to maxymalnie odpustowo
-
Moim zdaniem też kiepsko. Bardzo ciekawi mnie ta końcówka/ wydech w tej 166 ze zdjęcia :D.