Witam chciałbym prosić o jakieś zdjęcia waszych alf z tylnymi chromowanymi lampami, mam zamiar to kupić i zastanawiam się czy by fajnie one wyglądały. Mam ofertę kupna kompletu do tyłu za stówkę.Załącznik 31109
Printable View
Witam chciałbym prosić o jakieś zdjęcia waszych alf z tylnymi chromowanymi lampami, mam zamiar to kupić i zastanawiam się czy by fajnie one wyglądały. Mam ofertę kupna kompletu do tyłu za stówkę.Załącznik 31109
Cycki :D
Lepiej będzie nie kupować tego czegoś:) te lampy wyglądają jak jakieś wyrośnięte bąble:) w oryginale wyglądają znacznie lepiej.
Załącznik 31127Załącznik 31128Załącznik 31129Załącznik 31130Załącznik 31131Załącznik 31132 tak wygląda teraz, no w sumie były by bardzo oczojebne i chyba nie za bardzo by pasowały
Niestety coraz więcej Alf 156 spotykanych na drogach nosi na sobie jakieś wynalazki jak chociażby lampy typu lexus look. W takich chwilach nie żałuję, że sprzedałem swoją 156.
Pozdrawiam.
- Rafał
oblecha...
daj sobie spokoj i sie ogarnij chlopak
Kup za 100 a ja kupię od Ciebie za 120 i schowam głęboko, żeby ich nikt przypadkiem nie założył do AR... Tutaj masz zdjęcia kilku 156 z "lexusopodobnymi" światłami http://www.google.pl/search?q=alfa%2...w=1366&bih=667 . Jest kilka rodzajów tych lamp a te, które masz okazję kupić są wyjątkowo ohydne i słabo wykonane (widziałem na żywo).
takie lampy to możesz sobie założyć do malucha!