-
Lampy przód
Witam,
Mam takie pytanie,przerabiał ktoś z szanownych forumowiczów lampy w Alfie 147.Chodzi mi o to ,aby nadały jej bardziej sportowy,dynamiczny charakter.Bryła auta wciąż zachwyca i jest po dzień dzisiejszy elegancka,jednak ta światła z przodu....Nie wiem może malowanie seryjnych lamp od środka bądź zakup nowych(ta opcja raczej dla bogatych...)W każdym razie czekam na jakieś propozycje,wasze zmiany,linki,zdjęcia itp.
Pozdrawiam
-
Jeżeli chodzi o przerobienie reflektorów przednich to w grę wchodzi tyko pomalowanie ramek na czarno, ewentualnie dołożenie soczewek. Mi udało się kiedyś kupić na allegro oryginalne reflektory z GTA , efekt na czarnym aucie rewelacyjny.
-
Tak jak kolega @sickboy mówi. Oderwanie klosza i pomalowanie srebrnej ramki na czarno.
-
Jak wyżej....a moim zdaniem lampy nie są złe, pamiętaj o dobrych żarówkach. A GTA look ? Bajkowo :)
-
Dziękuje za porady.Zdecydowałem się jednak na brefki w kolorze czarnym.Zobaczymy jak to będzie wyglądało..mam nadzieje że dobrze:).Czarna lampa ala GTA look,bajka,ale w przypadku czarnej,czerwonej damy.Ja mam niebieski metalik więc nie bardzo...
-
ja tak samo zastanawiałem się nad gta lookiem, kupnem nowych lamp, z wersji po fl wmontowaniu xenonów itp, ale skończyło się na tym że kupiłem lepsze żarówki z philipsa -xenon effect i tyle, brewki jakoś mi nie podpasowały pod wygląd,
-
Ja bym brewek nie dokładał. Miałem brewki w Hondzie Civic i skutecznie ograniczały światło z reflektorów.
Tak jak przedmówcy piszą pomalowanie środka na czarno lub montaż soczewki lub jedno i drugie.
U nas na forum soczewki montuje kolega Proxim@AR. Sam się zastanawiam nad montażem soczewek lecz na razie brak kasy.