-
Podgrzewane fotele
Witam. Zabieram się za montaż mat podgrzewających fotele. Napotkałem jednak na problem z umieszczeniem przycisków... Z tego co wiem to zdarzały się Gtv'ki z grzanymi siedzeniami, stąd też moje pytanie: gdzie znajdowały się przyciski? Albo gdzie sami byście je umieścili? Z góry dzięki za pomysły ;)
-
1 załącznik(i)
oryginalnie klawisz do grzania był z przodu boku fotela obok klawiszy do elektrycznej regulacji, na załączonym rysunku pozycja 8
Załącznik 31438
raczej musiałbyśmieć taki boczek fotela, albo porzeźbić w tym, co masz
potrzeba jest matką wynalazków :)
-
Dzięki wielkie za informację. Czyli wychodzi na to, że grzanie występowało tylko w elektrycznych fotelach...
-
na to wygląda
w wersji bez elektryki nie ma mowy o podgrzewaniu, a klawisz regulacji umsisz umieścić wedle własnego uznania
jeśli są one dostatecznie małe (wąskie), to po bokach lewarka zmiany biegów możesz dać i będą w zasięgu ręki
-
O miejscu obok lewarka właśnie myślałem... Ale teraz jeszcze coś mi przyszło do głowy. Nad przełącznikiem od regulacji lusterek jest u mnie zaślepka jakby od przycisku. Co tam bywało?
-
szyberdach/cabrio
jak do jednego fotela, to wystarczy to miejsce, ale na dwa, to raczej chyba niebardzo starczy ;)
-
No to teraz już mam zupełną jasność :) Pasażera będzie w sumie rzadko używany, więc może gdzieś go schowam. Dzięki raz jeszcze ;)