Jak to z tym jest w alfach.
Sa auta, które są z tyłu gołe jak to
http://www.allegro.pl/item334576061_..._6_120_km.html ?
Ja od razu wietrzę podstęp, że auto było z tyłu uwalone.
Printable View
Jak to z tym jest w alfach.
Sa auta, które są z tyłu gołe jak to
http://www.allegro.pl/item334576061_..._6_120_km.html ?
to jestes w błedzie! ja rowniez nie mam oznaczenia na klapie wymontowalem bo mi sie nie podobalo.zostawilem tylko 147 zas oznaczenie silnkia wywalilem.a auto mialem "uwalone" ale z przodu i co ty na to? :mrgreen:
cczyli masz napis 147. Tak?
Nie ma reguły. Ja podobnie jak Korczu usunąłem znaczek świadczący o pojemności i rodzaju silnika, a zostawiłem jedynie "156" nawet w dziale "Zrób to sam" jest wątek jak to zrobić! Więc nie świadczy to o tym, czy samochód był bity, czy też nie, ale o tym co chce właściciel, ewentualnie złodziej, ale po tym drugim z pewnością ślady od noża albo śrubokręta pozostaną...Cytat:
Napisał J@rek
Możesz też spotkać przypadek, że samochód był jak to nazwałeś "uwalony", a mimo to ma oznaczenia, bo właściciel np. żeby zatuszować taką przygodę nakleił je z powrotem...
Pozdrawiam.
- Rafał
auto jest na fajnych felach, jakis inny wydech i chyba gleba wiec moze wlasciciel sam zdemontowal oznaczenia 8) tez bym tak zrobil :mrgreen: A marzeniem jest kupic 156 2,5 V6 i dac znaczek 1.6TS :twisted: :lol: :lol: :shock:
Ciekawe jakie miny mieli by wlasciciele innych aut na swiatlach, gdyby ich "mocniejsze" auto zostawalo na swiatlach z tylu :lol: :shock:
To skoro ja mam 1.8, to może sobie zapodam znaczek 1.4 T.S. ;)Cytat:
Napisał AlfaFAN
Pozdrawiam.
- Rafał
Wystarczyło, że kupujący wybierając wyposażenie swojej przyszłej Alfy odznaczył "haczyk" w rubryceCytat:
Nadwozie i styl
Brak oznaczenia modelu na klapie bagażnika - 0pln :lol:
A powiedz mi co chcesz tym osiągnąć :?: Zawsze dziwiło mnie czym kieruje się logika ludzi robiących takie rzeczy :roll: Tak naprawdę to wtedy kogo oszukujesz :?: Innych czy siebie :?:Cytat:
Napisał AlfaFAN
zgadza sie, tez mam tylko oznaczenie 156, nie ja to wybierałem, ale gdybym kiedys kupował nowe auto to tez bym kupił bez oznaczenia silnikaCytat:
Napisał rigobert
He... inni odklejają emblematy, jedni przyklejają. Rzecz gustu. Ja na mojej Alfie nie miałem oznaczeń więc kupiłem nówki,bo uważam,ze to taka kropka nad "i" . Mi akurat sie bardzo podobają tymbardziej kiedy są czyste , błyszczące. Podarowałem sobie tylko "1.4" ,bo mam jeszcze emblemat "Cuore Sportivo" i żeby nie było przesadzone kupiłem "145" i "t.spark" :wink:
Pozdrovix Tiga
No tak, z tym, ze na klapie na tych fotach brak jest wszelkich oznaczeń - model i pojemność.
Może i ktoś zamawiał z opcją 'bez oznaczeń'.
Może.