Nie wkurza Was gniazdo zapalniczki w Giu ? Jest za płytkie i część ładowarek w nim się prawie nie trzyma. Sprawa dotyczy zarówno tego w kabinie jak i w bagażniku.
Printable View
Nie wkurza Was gniazdo zapalniczki w Giu ? Jest za płytkie i część ładowarek w nim się prawie nie trzyma. Sprawa dotyczy zarówno tego w kabinie jak i w bagażniku.
Tak potwierdzam wkurza (czasami bardzo)....;) ale co począć...:) Ładowarkę do telefonu muszę co chwilę poprawiać za to wtyczka od CB jest dopasowana.... Może to jakiś nowy standard???
w MiTo jest to samo - wkurza, ale w sumie problemow z tego powodu nie mialem. ;)
Spoko ja w 147 też mam problem z ładowarkami, które nie trzymają się tak jak powinny.
U mnie w 147 wyskakiwała nawi, ale w Giu jest już OK. Ale nie mam zapalniczki, tylko gniazdo (nie wiem, czy to jakaś różnica).
tez mam wersje dla nie palacych i musze powiedziec ze "tanie" ladowarki do samochodu mi tez wyskakiwaly, kupilem oryginalny uchwyt z wbudowana ladowarka do samsunga okolo 40eur. i problem sie skaczyl, pasuje idealnie...
Gniazdo w Julce to teraz nowy standard, wiec chińskie g... niestety wypadają
Możecie podrzucić jakąś ładowarkę do samsunga, która nie wypada bo już miałem podbramkową sytuację, że musiałem trzymać jedną ręką.
W 159 jest to samo.